• New Rajendra Nagar Raipur (C.G.) 492001
  • +91 8821800200
  • aeawagroup007@gmail.com

Frequently Asked Question

Q1. How old is AEAWA Association ?
Ans. AEAWA Association was established in the Feb 2012.

Q2. What is the mission of AEAWA Association ?
Ans. AEAWA Association mission is to empower underprivileged children, youth and their families and community through relevant education, innovative healthcare and market-focused livelihood programmes.

Q3. Who are the people behind AEAWA Association ?
Ans. The realization of a group of young Students, that it was their Social Responsibility to give back to the society, laid the inception of AEAWA Association. AEAWA Association is managed professionally by a there young member and there co-ordination.

Q4. What is the mission of AEAWA Association ?
Ans. AEAWA Association mission is to empower underprivileged children, youth and their families and community through relevant education, innovative healthcare and market-focused livelihood programmes.

Q5. What is the mission of AEAWA Association ?
Ans. AEAWA Association mission is to empower underprivileged children, youth and their families and community through relevant education, innovative healthcare and market-focused livelihood programmes.

Q6. Does AEAWA Group work in Chhattisgarh or other State too?
Ans. AEAWA Group is a State level development organization with its welfare projects spread across Chhattisgarh..

Q7. Which areas does AEAWA Group work in?
Ans. AEAWA Group has been working in the thematic areas of education, healthcare, youth employability and empowerment of women and girls.

Q8. What is the Outreach model?
Ans. While working in the remote rural areas, AEAWA Group realized that capacities of community based organisations (CBOs) were not adequate to meet expectations of social investors. Under outreach model, AEAWA Group implements the development interventions directly as it requires intensive and professional engagement for a wider and sustained outcome. AEAWA Group gets a first-hand experience on the nuances of development at the grassroots through its Outreach model and then shares the same with partner organisations.

Q9. How can one associate with the organization?
Ans. In our journey so far, we have received immense support from numerous individuals, many private and public sector companies, development agencies, educational institutions, public figures and the mass media. One can associate with us in any of these above mentioned ways. Please visit the contact us or get involved section of our website for more information on the possible ways of being involved in our journey.

Q10. How can I donate to AEAWA Group?
Ans. You can go to Donate Now section of AEAWA Group website and donate offline. For other donations related queries please write to ashirwadassociation@live.com